header image
НОВА РАБОТА
ТОП ОФЕРТИ
YANAGROUP.EU arrow КАК да КАНДИДАТСТВАТЕ за РАБОТА чрез YANAGROUP
КАК да КАНДИДАТСТВАТЕ за РАБОТА чрез YANAGROUP

ЗА ДА КАНДИДАТСТВАТЕ УСПЕШНО ЗА РАБОТА ПРИ НАС, ИЗПРАТЕТЕ АВТОБИОГРАФИЯ И МОТИВАЦИЯ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА НА ИМЕЙЛ: rabota@yanagroup.eu

ИЛИ ЧРЕЗ ФОРМИТЕ ОТ УЕБСАЙТА НИ.

АКО НЯМАТЕ ГОТОВИ, МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ И ПОПЪЛНИТЕ ПРИМЕРНИ ФАЙЛОВЕ ОТ ГРАФАТА С ЛИНКОВЕ `АВТОБИОГРАФИЯ и МОТИВАЦИЯ` В УЕБСАЙТА НИ.

ПОСТАРАЙТЕ СЕ ДА ПОПЪЛНИТЕ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА УСПЕЕТЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВИТЕ ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН ПРЕД НАС, А И НИЕ ДОБРЕ ДА ВИ ПРЕСТАВИМ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ЕВЕНТУАЛНО ИНТЕРВЮ

МНОГО ХОРА КАНДИДАТСТВАТ ЧРЕЗ САЙТОВЕТЕ ЗА ОБЯВИ, НО ТАМ ОБИКНОВЕНО СЕ ПОПЪЛВА СТАНДАРТНА ФОРМА, ДАННИТЕ СА НА БЪЛГАРСКИ, ИЛИ АКО ИМА ПРИКАЧЕНА АВТОБИОГРАФИЯ, ТО ТЯ Е БЕЗ СНИМКА ИЛИ НАПРАВЕНА ЗА РАБОТА В ДРУГА НАСОКА И БЕЗ МОТИВАЦИЯ.

ЗАПОЧВАНЕТО НА РАБОТА ЗАВИСИ ОСНОВНО ОТ ДОБРОТО ПРЕДСТАВЯНЕ ПО ДОКУМЕНТИ И НА ИНТЕРВЮТА. НИЕ МОЖЕМ ДА ОФОРМИМ ПРОФИЛА ВИ ТАКА, ЧЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО ВИ ПРЕД РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ИМА ПО-ГОЛЯМ ШАНС ЗА УСПЕХ.

ОБИКНОВЕННО НИЕ СЕ ОБАЖДАМЕ НА КАНДИДАТИТЕ

НО АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, ОБАЖДАЙТЕ СЕ СЛЕД КАТО СТЕ ИЗПРАТИЛИ ПОДРОБНА АВТОБИОГРАФИЯ НА СЪОТВЕТНИЯ ЕЗИК СЪС СНИМКА И ПОДРОБНА МОТИВАЦИЯ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА. АКО СЕ ОБАДИТЕ В ПОЧИВЕН ДЕН ИЛИ ПРАЗНИК, НЯМА ДА НАПРАВИТЕ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. НИЕ РАБОТИМ ПРОФЕСИОНАЛНО, И БЕЗ ДА СЪСТАВИМ И ПРЕДСТАВИМ ПРОФИЛА ВИ ПО СЪОТВЕТНИЯ РЕД, НЯМА КАК ДА РАЗЧИТАТЕ ДА ПРИДВИЖИМ КАНДИДАТУРАТА ВИ.

АКО НЯМАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО СЪОТВЕТНИЯ ЕЗИК, ИЗКАРАЙТЕ КУРС, И ТОГАВА КАНДИДАТСТВАЙТЕ. ВСИЧКИ ОФЕРТИ СА С ПОСОЧЕНО НИВО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ЕЗИК. НИЕ ТЪРСИМ ХОРА, КОИТО ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ В СЪОТВЕТНИТЕ ДЪРЖАВИ И МОГАТ ДА ГОВОРЯТ И РАЗБИРАТ ЕЗИКА ТАМ.

cv1.png

Who's Online
We have 3 guests online
Polls
В КОЯ ДЪРЖАВА СИ ТЪРСИТЕ РАБОТА ?